De migraine van mijn dochter - Migraine Praktijk Nieland

De migraine van mijn dochter

Door Mevrouw J. ten Dam op 12 september 2010

Aan een ieder die dit leest!

Ik wil het kort houden! De afgelopen jaren werd de migraine van mijn dochter steeds erger. In 2009 nog haalden we haar bijna elke week op om thuis uit te zieken. Zo ziek van de migraine dat ze niet kon functioneren als onderwijzeres, wat ze zo graag wilde.

Artsen die haar volgooiden met medicatie, niemand die naar het geheel keek. Totdat ik hoorde van Dr. Nieland! Samen met mijn dochter op bezoek in september 2009. Gestart met behandeling en nu in September 2010 geen migraine meer.

Ze is van een “vaak zieke, vermoeide jonge vrouw” nu gegroeid tot een heerlijke gezonde jonge vrouw met levenslust voor tien en helemaal blij. En ze werkt nu in het onderwijs met ontzettend veel plezier.
En wij als ouders?? Geleerd altijd verder te kijken dan de reguliere gezondheidszorg, die niet verder kijken dan alleen maar de hoofdpijn. Ik adviseer nu ook andere mensen die ik tegen kom met migraine, neem de stap daar naar toe!

Dr. Nieland en zijn team! Bedankt!

Door Mevrouw J. ten Dam op 12 september 2010

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 waarderingen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...
Ons praktijk team

U wilt meer weten over de behandeling van migraine en hoofdpijn?

Meer informatie over onze migraine en hoofdpijn behandeling vindt u op onze website.

Als u geïnteresseerd bent in de behandeling kunt u hier ons gratis informatiepakket aanvragen.