Heerlijk, wakker worden en geen migraine! - Migraine Praktijk Nieland

Heerlijk, wakker worden en geen migraine!

Door mevrouw Kitty Caron uit Den Hout, 34 jaar op 5 november 2010

Ook ik ben van mijn migraine af!!! Eindelijk! Na jaren van alles geprobeerd te hebben, vond ik ongeveer een jaar geleden deze site. Wilde er toch nog even over nadenken, want het leek te mooi om waar te zijn..


Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt ook al is het 300 km enkele reis.. Vanaf de eerste gesprekken had ik er al een goed vertrouwen in. Zulke lieve, meedenkende medewerkers, die je ook nog begrijpen!
Nu na 13 behandelingen heb ik sinds 3 maanden geen migraine meer gehad. Er gaat een wereld voor je open, als je het voorheen 2x per week hebt gehad. Heerlijk, wakker worden en geen migraine! Ik raad echt iedereen aan om toch de stap te nemen!

Mensen die meer informatie willen mogen met mij contact opnemen via kittycaron@hotmail.com

Door mevrouw Kitty Caron uit Den Hout, 34 jaar op 5 november 2010

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 waarderingen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...
Ons praktijk team

U wilt meer weten over de behandeling van migraine en hoofdpijn?

Meer informatie over onze migraine en hoofdpijn behandeling vindt u op onze website.

Als u geïnteresseerd bent in de behandeling kunt u hier ons gratis informatiepakket aanvragen.