Het gaat super goed met mij - Migraine Praktijk Nieland

Het gaat super goed met mij

Aan dokter Nieland en zijn hele team

Hallo , hier een mailtje van Gielen Marie-Josee uit Overpelt ( Belgie )

Ik ben bij jullie in behandeling ( geweest ) voor mijn cluster hoofdpijn en nek-schouderpijnen .

In totaal heb ik 13 behandelingen gehad , en de laatste was op 11 november 2015 .

Toen heeft Jascha mij geholpen , en omdat het zo goed met me ging had hij gezegd dat ik voorlopig niet moest terugkomen en maar een drietal maanden moest aanzien , en dan even laten weten hoe het is gegaan met mij . Bij deze dus .

Het gaat super goed met mij . Ik heb geen enkele aanval van cluster hoofdpijn meer gehad ! En de nek-en schouderpijnen zijn ook verdwenen , waarschijnlijk ook mede het ingrijpen van dokter Winfried Pelle .

Ik wil jullie langs deze weg dan ook nog eens heel hartelijk bedanken voor jullie goede zorgen ! Wij hopen dat het niet meer nodig is , maar mocht mijn situatie toch nog eens verslechteren dan weet ik jullie zeker en vast opnieuw te vinden .

Nogmaals bedankt aan het hele team , en veel groeten van uit Belgie, vanwege mezelf en mijn man .

Marie-Josee en Jef

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 waarderingen, gemiddeld: 4,25 van 5)
Loading...
Ons praktijk team

U wilt meer weten over de behandeling van migraine en hoofdpijn?

Meer informatie over onze migraine en hoofdpijn behandeling vindt u op onze website.

Als u geïnteresseerd bent in de behandeling kunt u hier ons gratis informatiepakket aanvragen.