Ik ben zó blij, ik heb mijn leven terug - Migraine Praktijk Nieland

Ik ben zó blij, ik heb mijn leven terug

Uit het magazine “Vriendin” van 10.06.2015

logo-vriendin

Een allesoverheersende hoofdpijn, en dat bijna dagelijks. Jarenlang probeer Aafke (41) zich ertegen te verzetten, tot ze echt aan het eind van haar Latijn was. Ze onderging in Duitsland een behandeling die haar van haar migraine verloste. „Mijn zoon zei: ‚mama, je bent nu noot meer boos.‘”

Door Aafke, 41 jaar, op 18 maart 2015

aafke74@googlemail.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 waarderingen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...
Ons praktijk team

U wilt meer weten over de behandeling van migraine en hoofdpijn?

Meer informatie over onze migraine en hoofdpijn behandeling vindt u op onze website.

Als u geïnteresseerd bent in de behandeling kunt u hier ons gratis informatiepakket aanvragen.