Je wordt door het hele team prima ontvangen en geholpen - Migraine Praktijk Nieland

Je wordt door het hele team prima ontvangen en geholpen

Mevrouw A. uit Emmen, 61 jaar  geschreven op 21 september 2009

Ik had al jaren last van migraine, elke 4-5 weken lag ik 2 dagen in bed, zo ziek was ik, vaak moest ik verjaardagen of feestjes afzeggen. Verleden jaar zag ik op de tv ZEMBLA, Dr. Nieland over migraine, voor ons geen onbekende. 25 jaar geleden had mijn man zich ook bij hem laten behandelen, hij had last van zijn knieën, reumatische klachten, naar het ziekenhuis geweest, niks aan te doen zei de dokter. Via via kwamen we toen bij de heer Nieland terecht. Mijn man is 10 keer behandeld met injecties in zijn knieën en heeft nooit geen last meer gehad. Hij is nu 60 jaar en voetbalt nog steeds.

Ik heb ook een afspraak gemaakt om me ook te laten behandelen, ben nu een jaar en twaalf behandelingen verder en het gaat heel goed. Ik heb nog 3 of 4 keer hoofdpijn gehad, maar niet zo erg als voorheen. Ik gebruik alleen maar Paracetamol, en dat helpt. Je wordt door het hele team prima ontvangen en geholpen. De injecties zijn niet pijnlijk. Het was tot nu toe voor mij zeker de moeite waard.

Mevrouw A. uit Emmen, 61 jaar  geschreven op 21 september 2009

Commentaar Hp. Nieland:

Het bericht van mevrouw A. illustreert dat migraine ook na de overgang nog aanwezig kan zijn, of zelfs kan ontstaan. Vaak wordt door de arts of therapeut de hoop gewekt dat migraine zal verdwijnen na de overgang. Dit is echter niet altijd het geval omdat elke hormonale verandering een disbalans kan veroorzaken hetgeen van invloed is op het migrainepatroon. Dit geeft aan dat de Endocriene Migraine Therapie op elke leeftijd zinvol is.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 waarderingen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...
Ons praktijk team

U wilt meer weten over de behandeling van migraine en hoofdpijn?

Meer informatie over onze migraine en hoofdpijn behandeling vindt u op onze website.

Als u geïnteresseerd bent in de behandeling kunt u hier ons gratis informatiepakket aanvragen.