Migraine - Migraine

Migraine is te genezen!
Meer dan 95% succes

Omdat het leven te mooi is om migrainepatiënt te blijven

Heilpraktiker Heino & Jascha Nieland hebben na een jarenlange studie een behandeling ontwikkeld waarmee u van uw migraine af kunt komen. Migraine wordt veroorzaakt door verschillende zaken die in de reguliere gezondheidszorg geen aandacht krijgen. Voorbeelden hiervan zijn erfelijkheid en verstoringen van de hormoonhuishouding.

Als u meer wilt weten over de behandeling, klik dan op de button.

Deze informatie is gratis en vrijblijvend

Onze migraine behandeling

De behandeling die in de Migrainepraktijk wordt toegepast is endocriene migraine therapie (EMT). Deze EMT brengt een regulatie van de gehele hormoonhuishouding tot stand. Een hormoonhuishouding waarin alle hormoon producerende klieren in harmonie samenwerken zodat alle lichamelijke en psychische functies in het lichaam optimaal functioneren.

 

We weten dat het ontstaan van migraine wordt veroorzaakt door een verhoogde activiteit van de hersenen. Deze activiteit wordt gestimuleerd door de hormoonhuishouding, waardoor een reeks van reacties in het lichaam ontstaan. Door de EMT ontstaat harmonie in de hormoonhuishouding waardoor de verhoogde activiteit verdwijnt. Hierdoor kan in de meeste gevallen migraine blijvend worden genezen. De EMT heeft geen negatieve bijwerkingen.

 

Clusterhoofdpijn is ook hormoon gerelateerd en is daarom ook zeer effectief te behandelen door middel van de EMT. Ook hier is het belangrijk om de oorzaak van de verstoring van de hormoonhuishouding te onderzoeken. Op deze manier kan deze hoofdpijn ook succesvol behandeld kunnen worden.

 

U wilt meer weten over de behandeling? Klick dan op de button.

Voordelen van onze therapie

Direct beginnen met de behandeling na het eerste consult

Rij na de behandeling gelijk zelf terug naar huis

Behandeling door een ervaren en gediplomeerde specialisten

Mogelijk elke dag behandeling met verblijf in de buurt van de praktijk

Het migraine team
95

MEER DAN 95% SUCCES

Met 40 migrainepatiënten is een pilotproject met een Nederlandse zorgverzekeraar gedaan, waarvan 39 na een jaar geen triptanen meer heeft gebruikt.

Laatste Patiëntenervaringen

Twee aanvallen per week was heel “normaal”
Ervaring van Maaike Hattink

Mijn verhaal
Ervaring van Virga Lipman

Mijn cadeau was dat de migraine steeds minder werd
Ervaring van Agnes Dekker

Kortom: een uitstekend resultaat
Ervaring van Sandra H.

Hoera! Ik heb mijn leven terug
Ervaring van Gonnie Bourgonje

Onze genezen patiënten begrijpen precies hoe u zich voelt. Lees de ervaringen van hen en neem gerust contact met hen of ons op. Lees meer! »

De Migrainepraktijk op SBS6

TV uitzendingen over ons

Aantal migraine behandelingen

Afhankelijk van de duur van de hormoonstoornis zijn er doorgaans 10 tot 15 behandelingen nodig om de migraine blijvend te genezen. Na het eerste onderzoek kan gelijk met de behandeling worden begonnen. De Migrainepraktijk behandelt patiënten vanuit zowel Nederland als België. Er gelden voor Belgische cliënten overigens géén andere regels op het gebied van tarieven en voorwaarden dan voor Nederlandse patiënten.
Als uw reisafstand naar onze praktijk dat toelaat, kunt u wekelijks een behandeling krijgen. In overleg is het mogelijk om u op 5 tot 10 aaneensluitende dagen te behandelen. Het is dan mogelijk om te overnachten in de buurt van de praktijk. Dit is ook een uitkomst indien u verder weg woont van de praktijk, bijvoorbeeld in België of het westen van Nederland. Klik hier voor de overnachtingsmogelijkheden.

Heino Nieland

Migraine: Oorzaken en symptomen

De oorzaken van migraine

De oorzaak van migraine ligt in enerzijds in de erfelijkheid van migraine en anderzijds in de hormoonhuishouding. Migraine wordt, wanneer men erfelijke aanleg heeft, veroorzaakt door de reacties in het lichaam op een verhoogde activiteit in de hersenen. Deze verhoogde activiteit wordt weer veroorzaakt door de hormoonhuishouding. Hormonen hebben niet alleen een directe invloed op de gezondheid van ons lichaam, maar ook op het welzijn van de geest. Ze bepalen grotendeels onze stemming. Het uit balans raken van de hormonen zorgt voor een disbalans in ons lichaam en een groot aantal gezondheidsklachten, waaronder migraine. De behandeling die aangeboden wordt aan de Migrainepraktijk helpt de hormoonhouding weer in balans te brengen en de migraine te genezen.

De symptomen van migraine

Migraine kenmerkt zich door verschillende symptomen zoals hieronder opgesomd. U hoeft niet alle symptomen te ervaren om migraine te hebben. Vaak zijn het veel van ondergenoemde symptomen:

Misselijkheid en overgeven

Pijn vaak aan één kant van het hoofd

Visuele aura

Troebel zicht, lichtflitsen

Kloppende hoofdpijn

Overgevoeligheid voor licht en geluid

Overgevoeligheid voor zekere geuren

Concentratieproblemen

Droge mond

Migraine bij mannen en kinderen

Ook bij mannen wordt de migraine door een verstoring van de hormoonhuishouding veroorzaakt. Het komt wel minder vaak voor als bij vrouwen, maar is niet minder problematisch als bij de vrouw. Ook bij de man is migraine door middel van de EMT succesvol te behandelen.
Migraine kan ook optreden voor de puberteit. Het komt vrijwel net zo vaak voor bij jongens als bij meisjes. Dit komt omdat de hormoonhuishouding tijdens de pubertijd nog geen grote schommelingen vertoont zoals bij vrouwen op “latere leeftijd” als gevolg van ovulatie en menstruatie. Deze migraine is goed en snel te behandelen door middel van de EMT.

Lees meer
Migraine bij kinderen

Meer informatie en het gratis eBook “Migraine is te genezen”

(Deze informatie is gratis en vrijblijvend – Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform het medisch beroepsgeheim en nooit aan derden verstrekt.)

Wat is migraine eigenlijk echt?

Farmaceuten, media & artsen

Het pad van diagnose tot genezing

Patiëntenervaringen

Wie geneest heeft gelijk

Gratis boek "Migraine is te genezen"
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (46 waarderingen, gemiddeld: 3,78 van 5)
Migraine - MigraineLoading...

Land*:

Informatie ontvangen over:
migrainehoofdpijnclusterhoofdpijnovergang

 

Wij zijn bekend VAN

YouTube aktivieren?

Auf dieser Seite gibt es mind. ein YouTube Video. Cookies für diese Website wurden abgelehnt. Dadurch können keine YouTube Videos mehr angezeigt werden, weil YouTube ohne Cookies und Tracking Mechanismen nicht funktioniert. Willst du YouTube dennoch freischalten?