Migrainepatiënten kennen het verloop van hun migraine, maar “bij twijfel, arts bellen“. - Migrainepatiënten kennen het verloop van hun migraine, maar “bij twijfel, arts bellen“.

Migrainepatiënten kennen het verloop van hun migraine, maar “bij twijfel, arts bellen“.

Als de diagnose migraine gesteld word, worden vaak andere symptomen door de arts uitgesloten, zoals tumoren en hersenbloeding.

Jarenlang heeft de migraine aanval hetzelfde verloop, of alleen kleine veranderingen waar de patient niet onrustig van wordt, omdat de symptomen bekend zijn. Ook al blijft de verloop van de migraine hetzelfde, is het wel belangrijk om regelmatig naar de arts te gaan voor controle, om eventuele andere ziekten vroegtijdig te ontdekken.

Zou er een plotselinge verandering optreden in de aanval, aarzel dan niet om een arts of ambulance te bellen, om eventuele levensbedreigende ziekten te behandelen.

Meestal wordt er niks ernstigs vast gesteld, maar toch geld; “bij twijfel, arts bellen”.YouTube aktivieren?

Auf dieser Seite gibt es mind. ein YouTube Video. Cookies für diese Website wurden abgelehnt. Dadurch können keine YouTube Videos mehr angezeigt werden, weil YouTube ohne Cookies und Tracking Mechanismen nicht funktioniert. Willst du YouTube dennoch freischalten?