fbpx

Migraine Praktijk Nieland op Zembla

Leestijd: 1 minuut

In September 2008 was Heilpraktiker Nieland in de televisie-uitzending Zembla. Voor de opnamen van het kritische televisieprogramma Zembla bezocht het opnameteam ons in onze praktijk. Deze opnamen kunt u via deze site nog terugzien. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken ervan. (Het copyright van de uitzending ligt bij Zembla/NL2, van welke server deze uitzending ook loopt)

Het was al tijdens de produktie een zeer interessante ervaring voor ons, met zo veel mensen over een dergelijk onderwerp te kunnen communiceren. Het feit dat wij ons eindelijk over onze behandelingsmethoden en de voors en tegens binnen de farmaceutische industrie konden uiten was voor ons als praktijkteam een zeer positieve ervaring. Indien u vragen heeft of meer wilt weten, schroomt u dan niet contact met ons op te nemen. Wij kijken uit naar uw reactie.

2008-09-28T13:04:53+02:00

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang interessante feiten over migraine

+ het gratis e-boek "Migraine is te genezen"
Migraine Nieuwsbrief
Abonneren!
close-link
Migraine Praktijk Nieland gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om onder andere deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Voor meer informatie bekijk ons cookiebeleid! meer Settings Ok