Migraine therapie

Omdat het leven te mooi is om migrainepatiënt te blijven.

Meer dan 95% succes met onze behandeling

Heilpraktiker Heino & Jascha Nieland hebben na een jarenlange studie een behandeling ontwikkeld waarmee u van uw migraine af kunt komen. Migraine wordt veroorzaakt door verschillende problemen die in de reguliere gezondheidszorg geen aandacht krijgen. Voorbeelden hiervan zijn erfelijkheid en verstoringen van de hormoonhuishouding.

TV uitzending op SBS6

Wat zeggen patiënten over ons?

Hoe werkt onze behandeling?

De behandeling die in de Migrainepraktijk wordt toegepast is endocriene migraine therapie (EMT). Deze EMT brengt een regulatie van de gehele hormoonhuishouding tot stand – en dat zonder hormonen. Een hormoonhuishouding waarin alle hormoon producerende klieren in harmonie samenwerken zodat alle lichamelijke en psychische functies in het lichaam optimaal functioneren.

We weten dat het ontstaan van migraine wordt veroorzaakt door een verhoogde activiteit van de hersenen. Deze activiteit wordt gestimuleerd door de hormoonhuishouding, waardoor een reeks van reacties in het lichaam ontstaan. Door de EMT ontstaat harmonie in de hormoonhuishouding waardoor de verhoogde activiteit verdwijnt. Hierdoor kan in de meeste gevallen migraine blijvend worden genezen. De EMT heeft geen negatieve bijwerkingen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de duur van de hormoonstoornis zijn er doorgaans 10 tot 15 behandelingen nodig om de migraine blijvend te genezen. Na het eerste onderzoek kan gelijk met de behandeling worden begonnen. De Migrainepraktijk behandelt patiënten vanuit zowel Nederland als België. Er gelden voor Belgische cliënten overigens géén andere regels op het gebied van tarieven en voorwaarden dan voor Nederlandse patiënten.

Als uw reisafstand naar onze praktijk dat toelaat, kunt u wekelijks een behandeling krijgen. In overleg is het mogelijk om u op 5 tot 10 aaneensluitende dagen te behandelen. Het is dan mogelijk om te overnachten in de buurt van de praktijk. Dit is ook een uitkomst indien u verder weg woont van de praktijk, bijvoorbeeld in België of het westen van Nederland. Klik hier voor de overnachtingsmogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van onze therapie?

  • Direct beginnen met de behandeling na het eerste consult

  • Rij na de behandeling gelijk zelf terug naar huis
  • Behandeling door een ervaren en gediplomeerde specialisten

  • Mogelijk elke dag behandeling met verblijf in de buurt van de praktijk

Slagingspercentage

0%
Met 40 migrainepatiënten is een pilotproject met een Nederlandse zorgverzekeraar gedaan, waarvan 39 na een jaar geen triptanen meer heeft gebruikt.

U wilt meer over de behandeling weten?

Vraag gratis informatie en het gratis boek “Migraine is te genezen” aan. (Deze informatie is gratis en vrijblijvend – Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform het medisch beroepsgeheim en nooit aan derden verstrekt.)