Leestijd: 2 minuten

van Martinus de Rijke, 70 jaar uit Stavenisse

Beste Dr. Heino Nieland

In april 2014 kreeg ik tijdens het haarwassen het gevoel alsof ik onder electrische stroom stond. Hevige pijnsteken die begonnen bij mijn rechter wenkbrauw en oog, deze pijn trok verder over mijn hele schedel voor ongeveer 10 minuten.Vanaf die tijd heb ik in de loop der jaren van deze aanvallen gehad en bij verschillende artsen, neurologen,tropenarts, KNO-arts, huisartsen geweest. Verschillende medicijnen gebruikt wat alleen geen verlichting heeft gebracht. De diagnose clusterhoofdpijn kreeg ik.
In 2016 een MRI-scan gehad, waar geen afwijken op te zien waren. Ik heb van machteloosheid alles geprobeerd, zoals met mijn vuist hard tegen mijn hoofd slaan, hielp allemaal niks.

Rond augustus 2017 vindt mijn vrouw op internet de site van migraine kliniek Heino Nieland in Bunde. Wij hadden gehoord van een neef van vrienden van ons, die ook hele erge hoofdpijn heeft gehad en in behandeling is geweest bij de migraine Kliniek Heino Nieland. Hij was pijnvrij na 15 behandelingen en kon ons deze kliniek aanraden.

De eerste behandel-onderzoeken was op 2 september 2017. Wij werden hartelijk begroet door het hele team dat voor ons natuurlijk geheel onbekend was. Toen wij het intake gesprek hadden met Heino Nieland kwamen de uitslagen op tafel en er bleek van alles mis te zijn. Tijdens ons gesprek zei Nieland „deze pijn is wel te verhelpen, maar ik will de oorzaak hiervan weten“. Behandelingen worden gestart en Nieland zei het is geen clusterhoofpijn, maar Trigeminus Neuralgie.

Na de 10e behandeling volgt weer een bloedonderzoek. De uitslag geeft weer moed. Alles was enorm verbeterd en ook de aandacht en gedrevenheid van het hele team voelt als een warme deken. Hier in de kliniek heb je het gevoel „hier wordt wat voor en aan je gedaan“.

In februari 2018 heb ik mijn laatste behandeling gehad en is de behandeling met succes afgerond, alle waardes waren weer op peil en ook de hormonenhuishouding was weer zoals ze moet zijn.

Wij kunnen de migraine kliniek Nieland van harte aanbevelen. Langs deze weg willen wij jullie: het behandelteam, Heino, Jascha, Doro, Lena en Kim heel hartelijk bedanken voor alle aandacht en goede zorgen in deze voor ons moeilijke en pijnlijke periode. Door de medische- en ook de mensenkennis en doortastendheid van het hele team ben ik nu PIJNVRIJ. Door de fijne contacten met jullie zagen wij er ook nooit tegenop om naar Bunde te komen. Wij hopen dat jullie nog veel patiënten van hun hoofdpijn af mogen helpen. Wij weten inmiddels wat het is. Met weemoed nemen wij afscheid.

Wij zien terug op een fijne en geslaagde behandeling in uw kliniek.
Met vriendelijke groeten Martinus en Nellie.

Mensen die informatie willen over mijn ervaring kunnen mij mailen of bellen.
tderijke@solcon.nl
0031 166-692870