fbpx

Mijn cadeau was dat de migraine steeds minder werd

Leestijd: 1 minuut

Mijn naam is Agnes Dekker,
ik heb jaren lang migraine gehad en echt van alles geprobeerd maar niets hielp…

Uiteindelijk via bij mijnheer Nieland terechtgekomen waar ik heel fijn geholpen ben.
Zonder suiker door het leven vond ik heel lastig maar mijn cadeau was dat de migraine steeds minder werd.
Uiteindelijk ging ik nog een tijd om de drie maanden totdat ik afspraken af ging bellen doordat het zo goed ging…
De praktijk krijgt van mij een dikke tien!

2016-11-18T08:49:24+02:00

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang interessante feiten over migraine

+ het gratis e-boek "Migraine is te genezen"
Migraine Nieuwsbrief
Abonneren!
close-link
Migraine Praktijk Nieland gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om onder andere deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Voor meer informatie bekijk ons cookiebeleid! meer Settings Ok