fbpx

De migraine van mijn dochter

Leestijd: 1 minuut
Door Mevrouw J. ten Dam op 12 september 2010
Aan een ieder die dit leest!
Ik wil het kort houden! De afgelopen jaren werd de migraine van mijn dochter steeds erger. In 2009 nog haalden we haar bijna elke week op om thuis uit te zieken. Zo ziek van de migraine dat ze niet kon functioneren als onderwijzeres, wat ze zo graag wilde.

Artsen die haar volgooiden met medicatie, niemand die naar het geheel keek. Totdat ik hoorde van Dr. Nieland! Samen met mijn dochter op bezoek in september 2009. Gestart met behandeling en nu in September 2010 geen migraine meer.
Ze is van een “vaak zieke, vermoeide jonge vrouw” nu gegroeid tot een heerlijke gezonde jonge vrouw met levenslust voor tien en helemaal blij. En ze werkt nu in het onderwijs met ontzettend veel plezier.
En wij als ouders?? Geleerd altijd verder te kijken dan de reguliere gezondheidszorg, die niet verder kijken dan alleen maar de hoofdpijn. Ik adviseer nu ook andere mensen die ik tegen kom met migraine, neem de stap daar naar toe!
Dr. Nieland en zijn team! Bedankt!
Door Mevrouw J. ten Dam op 12 september 2010
2010-09-12T15:55:30+02:00

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang interessante feiten over migraine

+ het gratis e-boek "Migraine is te genezen"
Migraine Nieuwsbrief
Abonneren!
close-link
Migraine Praktijk Nieland gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om onder andere deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Voor meer informatie bekijk ons cookiebeleid! meer Settings Ok