Leestijd: < 1 minuut
Door Ingrid Kock, 51 jaar, uit Houten op 16 augustus 2014
Het is al lange tijd geleden dat ik een geregelde bezoeker was van jullie praktijk.
Van mei 2012, en heel intensief in die zomer, tot januari 2013 heb ik behandelingen gehad.

Sinds die zomer heb ik nog één keer in september 2012 een aanval gehad en daarna nooit meer! Terwijl ik voordien toch minstens 1 keer per maand een aanval had.
Ik merkte al onmiddellijk verschil toen ik op advies van dr. Nieland stopte met suiker en met de hormonen (de pil). Binnen twee weken had ik zeker 70%meer energie. Mijn dietiste had me er al langer van proberen te overtuigen dat suiker niet goed voor je is 🙂 Vervolgens dus een aantal behandelingen van dr. Nieland gekregen, in de zomer intensief, een week lang elke dag, daarna en poosje wekelijks en vervolgens nog een paar keer maandelijks.
Dit alles in een plezierige omgeving met deskundige begeleiding.
In december van dat jaar begonnen ineens de reumamedicijnen die ik slikte, me enorm tegen te staan, ik werd er misselijk van. Hier ben ik toen acuut mee gestopt. En dat is goed gegaan, mijn reuma is niet erger geworden! Toeval? Ik weet het niet maar ik ben er blij mee.
Kortom, ik ben dus heel blij!! En wil jullie nogmaals bedanken! Voor de goede zorgen en voor een migrainevrij leven 🙂 dankjewel!
Door Ingrid Kock, 51 jaar, uit Houten op 16 augustus 2014
ijgkock@gmail.com