Leestijd: 3 minuten

MW. P. uit Krimpen aan den IJssel  37 jaar Geschreven op 03-10-2016

Vanaf mijn  21e tot mijn 37e  jaar heb ik Migraine gehad. Hoe ouder ik werd hoe heftiger mijn Migraine werd.

Ik ben begonnen met Paracetamol, toen dat niet hielp begon ik zwaardere pijnstillers te gebruiken. Ik ben toen Ibuprofen, Advil, Saridon, alle pijnstillers die je kon vinden heb ik geprobeerd, je probeert van alles maar niks hielp. Ben al vaak bij mijn huisarts geweest om erover te praten, hij vroeg  mij telkens weer waar de pijn zat, dus ik weer uitgelegd waar precies de pijn zat. Toen heeft hij besloten om mij door te verwijzen voor een EEG scan te laten maken en toen kreeg ik inderdaad te horen dat ik migraine had.

Ik  kreeg van het ziekenhuis Sumatriptan pillen mee. In het begin toen ik Sumatriptan gebruikte ging mijn migraine weg maar naar mate ik meer Sumatriptan gebruikte werd mijn Migraine erger. In het begin had ik 2 dagen migraine elke maand, maar door die Sumatriptan  werd mijn Migraine erger en erger van 2 dagen in de maand werd er toen 3 dagen van 3 dagen werd het 5 dagen in de maand een hele week lang. Dat heb ik jaren lang vol gehouden maar op een gegeven moment kon ik echt niet meer. Kon niet meer slapen door de pijn en ook niet meer eten, door mijn hormonen had ik migraine, kon daar door de hele week niet eten ben echt afgevallen doordat ik niet at.

Ben weer naar mijn huisarts gegaan om erover te praten, ik zei ik kan hier niet meer tegen wil nu hoger op, dus ik kreeg een verwijsbrief mee om naar het ziekenhuis te gaan om met een Neuroloog te praten over mijn migraine. Van Sumatriptan 100 mg ging ik over op Fromirex, dat moest ik 3 maanden proberen, maar ook dat hielp niet, dus kreeg ik weer een ander medicijn dit keer Propranold HCI maar ook dat hielp niet, toen heb ik  gevraagd om injecties van Sumatriptan die heb ik gekregen. De eerste injectie hielp gelijk, maar als je dan weer gaat slapen en je komt weer met migraine op, dan zeg je tegen je eigen dan weer een injectie die hielp zo goed dus dan zal het nu ook wel weer. Maar dit keer was dat niet zo dus heb ik aan mijn zus gevraagd dat ze een 2e injectie erin wou zetten dat deed ze ook, maar ze zei we gaan niet iedere keer gebruiken, want dan kan je dadelijk niet zonder meer dat moet je niet willen, want het werkt verslavend op dat moment grijp je er snel naar.

Mijn migraine beheerste mijn leven. Vrienden vroegen altijd aan mij of ik mee wou stappen, maar ik moest altijd nee zeggen door mijn migraine kon dat gewoon niet. Had ik eindelijk weekend kon je niet stappen, want dan lag ik weer een heel weekend huilend op bed van de pijn. Verjaardagen, feestdagen werden ontnomen door mijn migraine, migraine zat er altijd tussen. Tot mijn 36e heb ik het vol kunnen houden, heb tegen mijn familie gezegd ik kan er niet meer tegen ik wil er mee stoppen.

Mijn ouders hadden in 2015 op SBS6 een tv programma gezien over Migraine waar dokter HEINO NIELAND was om over migraine te praten. Ik heb gelijk gegoogeld naar Heino Nieland,  ik kwam een filmpje tegen wat op de tv was geweest van Heino, heb er aandachtig naar gekeken en heb besloten om gelijk te gaan bellen. Ik kon binnen 2 weken al terecht. Dit was echt mijn laatste optie en ik dacht dit zal ook wel weer niks worden. Maar toch ben ik het gaan proberen. Ben met mijn ziel onder mijn armen met mijn ouders naar Heilpraktiker Heino Nieland gegaan. Ben daar 5 dagen wezen overnachten en heb elke dag behandeling gehad, vanaf die tijd januari werd het stuk minder, om de 4 weken ging ik weer naar Nieland voor mijn behandelingen na 2 maanden was mijn Migraine weg, heb nog wel soms hoofdpijn maar zeker geen Migraine ik neem dan een aspirientje in en het is dan ook gelijk weg mijn hoofdpijn.

Heb mijn LEVEN TERUG ben zo BLIJ, bedankt hiervoor, heb mijn leven weer terug gekregen.

Dankzij Heino en Jascha Nieland.