Leestijd: < 1 minuut

Aan dokter Nieland en zijn hele team

Hallo , hier een mailtje van Gielen Marie-Josee uit Overpelt ( Belgie )

Ik ben bij jullie in behandeling ( geweest ) voor mijn cluster hoofdpijn en nek-schouderpijnen .

In totaal heb ik 13 behandelingen gehad , en de laatste was op 11 november 2015 .

Toen heeft Jascha mij geholpen , en omdat het zo goed met me ging had hij gezegd dat ik voorlopig niet moest terugkomen en maar een drietal maanden moest aanzien , en dan even laten weten hoe het is gegaan met mij . Bij deze dus .

Het gaat super goed met mij . Ik heb geen enkele aanval van cluster hoofdpijn meer gehad ! En de nek-en schouderpijnen zijn ook verdwenen , waarschijnlijk ook mede het ingrijpen van dokter Winfried Pelle .

Ik wil jullie langs deze weg dan ook nog eens heel hartelijk bedanken voor jullie goede zorgen ! Wij hopen dat het niet meer nodig is , maar mocht mijn situatie toch nog eens verslechteren dan weet ik jullie zeker en vast opnieuw te vinden .

Nogmaals bedankt aan het hele team , en veel groeten van uit Belgie, vanwege mezelf en mijn man .

Marie-Josee en Jef