Het gaat super goed met mij

Aan dokter Nieland en zijn hele team

Hallo , hier een mailtje van Gielen Marie-Josee uit Overpelt ( Belgie )

Ik ben bij jullie in behandeling ( geweest ) voor mijn cluster hoofdpijn en nek-schouderpijnen .

In totaal heb ik 13 behandelingen gehad , en de laatste was op 11 november 2015 .

Toen heeft Jascha mij geholpen , en omdat het zo goed met me ging had hij gezegd dat ik voorlopig niet moest terugkomen en maar een drietal maanden moest aanzien , en dan even laten weten hoe het is gegaan met mij . Bij deze dus .

Het gaat super goed met mij . Ik heb geen enkele aanval van cluster hoofdpijn meer gehad ! En de nek-en schouderpijnen zijn ook verdwenen , waarschijnlijk ook mede het ingrijpen van dokter Winfried Pelle .

Ik wil jullie langs deze weg dan ook nog eens heel hartelijk bedanken voor jullie goede zorgen ! Wij hopen dat het niet meer nodig is , maar mocht mijn situatie toch nog eens verslechteren dan weet ik jullie zeker en vast opnieuw te vinden .

Nogmaals bedankt aan het hele team , en veel groeten van uit Belgie, vanwege mezelf en mijn man .

Marie-Josee en JefYouTube aktivieren?

Auf dieser Seite gibt es mind. ein YouTube Video. Cookies für diese Website wurden abgelehnt. Dadurch können keine YouTube Videos mehr angezeigt werden, weil YouTube ohne Cookies und Tracking Mechanismen nicht funktioniert. Willst du YouTube dennoch freischalten?