fbpx

Hoera! Ik heb mijn leven terug

Leestijd: 1 minuut

Meer dan 60 jaar bepaalde migraine mijn bestaan. Kinderen wilde ik niet; ik zou er niet voor kunnen zorgen. Vrijwel elk uitstapje moest worden afgebroken. Tijdens de helft van onze vakanties lag ik in bed met een emmer naast me.

Mijn hoop was gevestigd op de overgang. Want daarna – zo was bekend – zou alles beter worden. Bovendien riep ik altijd dat hormonen de oorzaak waren. Niemand was daarin geïnteresseerd.

Na de overgang werd het alleen maar erger. Al mijn zo zorgvuldig opgebouwde spaargeld ging op aan elke alternatieve behandeling die ik kon vinden. Niets hielp.

Op de televisie had ik een uitzending gezien van de migraine praktijk in Duitsland. Gespecialiseerd in problemen bij hormoongebrek. Na jaren van dagelijkse aanvallen ging ik richting Duitsland.

Daar werd ik verbazingwekkend hartelijk ontvangen.
Uit onderzoek bleek mijn vermoeden terecht: aangeboren hormoongebrek. En ze konden me helpen!
Na de eerste paar behandelingen ging het al beter. Ik kan weer leven. Dingen doen, afspraken maken en genieten van het dagelijks bestaan.

Dank je wel Heino, Doro, Jascha, Ute en Kim. Ik heb jullie in mijn hart gesloten.

Wie mij wil bellen met vragen is van harte welkom.

Gonnie Bourgonje, Den Haag, oktober 2016
070-3222706

2016-11-02T08:42:41+02:00

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang interessante feiten over migraine

+ het gratis e-boek "Migraine is te genezen"
Migraine Nieuwsbrief
Abonneren!
close-link
Migraine Praktijk Nieland gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om onder andere deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Voor meer informatie bekijk ons cookiebeleid! meer Settings Ok