Leestijd: < 1 minuut

Van Evelien Simon, 56 jaar.
Al jaren heb ik last van migraine. Het is begonnen na mijn menstruatie. 1-2 dagen was ik aan het overgeven, kan dan geen licht en geluid verdragen en was erg somber. Van nature ben ik een optimistisch mens. Zeker 30 aanvallen in het jaar had ik.
Ik heb van alles geprobeerd, regulier en alternatief. Niets heeft geholpen.

Toen de overgang begon hoopte ik dat het weg zou gaan. Helaas gebeurde dat niet.
Via een bekende van me hoorde ik over de migrainekliniek. Eigenlijk had ik me er wel bij neergelegd dat ik de migraine nooit zou kwijtraken. Ik was wel therapiemoe.
Na de eerste behandeling kreeg ik onderweg naar huis een enorme zweetaanval, een soort superopvlieger. Dat was na een kwartier over.
Later heb ik nog 4 keer gehad dat ik dacht dat ik een aanval zou krijgen, werd somber, vermoeid en misselijk, voor mij de voortekenen van een aanval, dat verdween gewoon na een uurtje en ik werd niet ziek, ging daarna gewoon weer genieten van de dag. Heel bijzonder.
Vanaf de tijd dat ik de behandeling ben begonnen tot nu, ruim een half jaar later, heb ik nog maar 1 keer een migraineaanval gehad, dat was een drie weken na de eerste behandeling. Nu ben ik ruim een half jaar migrainevrij.
Het is zo bevrijdend om gewoon dingen te plannen en te ondernemen zonder steeds de gedachte….wat als ik weer migraine krijg.
Ik heb veel meer tijd en energie.
Als je meer wilt weten over de behandeling dan mag je gerust contact met me opnemen, ik gun iedereen een leven zonder ziekte. Mijn telefoonnummer is 033 – 2460735
Ik ben Heino en iedereen in de kliniek erg dankbaar.