Leestijd: 2 minuten
Door Harry Bos uit Appingedam, 51 jaar op 28 november 2009
Hallo, Ik heb vanaf mijn tiende jaar hoofdpijn. Op den duur ging het niet meer, toen ben ik naar het ziekenhuis geweest. Je wilt niet weten wat ze allemaal en overal hebben uitgespookt met mij. Zelfs 2 x een neuscorrectie gehad. Heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeel onderzoeken gehad. En heel veel medicijnen gebruikt zoals injectie imigran 3 x per week, jarenlang, en nog veel meer van deze rotzooi. Ik heb dan ook geen goed woord over de criminelen in het ziekenhuis etc. Je bent echt een melkkoe. Maar als je leefde zoals ik dan doe je van alles en met alles bedoel ik dan ook alternatieve geneeswijzen, wat mij dan ook klauwen met geld heeft gekost (ik word nu nog boos tijdens dit bericht wat ik intyp).

Maar toen hoorde ik op mijn werk van iemand die over de ziekte registratie gaat. Hij zei ‘je bent zo vaak ziek en je gebruikt zo veel medicijnen, waarom ga je niet naar Duitsland, naar Heino Nieland?’. Omdat ik dan ook ten einde raad was en zei ‘dat kost mij weer klauwen met geld en zonder resultaat’.
Nou ik ben toch naar Nieland gegaan en zei ook tegen hem ‘ik probeer het een paar keer, maar heb er geen vertrouwen in’. ‘Nou’, zei hij, ‘daar krijg je geen spijt van’. Maar na ongeveer 4 keer ging het een stuk beter met mij. Nou dacht ik ‘dat zal wel toevalling zijn’. Maar na ongeveer 8 x zei ik tegen Nieland: ‘je lijkt wel een WONDERDOKTER!’.
Ik heb in totaal 11 behandelingen gehad. Nu, 2 jaar later heb ik bijna nooit meer hoofdpijn en als dat wel gebeurt neem ik 2 paracetamol en het is over, wat ik vroeger wel kon vergeten al nam ik een heel pak. Daarom wil ik iedereen ECHT aanraden: ga naar dr. Nieland, probeer het, je krijgt een NIEUW LEVEN.
Mensen die meer informatie willen mogen met mij contact opnemen via harrybos11@hotmail.com
Door Harry Bos uit Appingedam, 51 jaar op 28 november 2009
Commentaar Hp. Nieland:
De gevoelens van Dhr. B. zijn heel goed te begrijpen. Zijn verontwaardiging is het resultaat van 41 jaar behandeling zonder enig resultaat. De vele onderzoeken, schadelijke medicijnen, de neuscorrecties hebben uiteindelijk geen verlichting van zijn klachten gebracht.
De uitspraak ‘je lijkt wel een wonderdokter’ geeft aan dat Dhr. B. – zoals vele migrainepatiënten – de hoop op genezing al verloren had.