Leestijd: 2 minuten
Door Carla Bastiaanse, 47 jaar uit Roosendaal op 29 augustus 2013
Ik heb al sinds mijn tienerjaren last van hevige migraine-aanvallen. Van alles geprobeerd en jaren tabletten (imigran, maxalt, migrafin)geslikt om aanvallen tegen te gaan en ook jaren dagelijks een ondershoudsmedicijn(metoprolol)  om aanvallen te voorkomen. Begin vorig jaar waren de aanvallen weer zo hevig en vaak aanwezig, soms een paar keer per maand en dan lag ik echt 3 tot 4 dagen knock-out op bed.

Ik ben toen gaan googlen en kwam op de site van Heino terecht, waar stond Mirgaine is te GENEZEN. Nou dat klonk natuurlijk als muziek in mijn oren. Ik ben gaan mailen met een aantal mensen die ook hun verhaal op de site hadden staan en werd erg enthousiast. Ik heb het met mijn huisarts en osteopaat besproken en ben vorig jaar mei voor een onderzoek naar de kliniek gegaan. Uit onderzoek bleek dat de migraine ook bij mij kwam door een te lage hormoonspiegel en ik heb toen gelijk de eerste injecties gehad. De eerste 5x heb ik in 3 weken gedaan en we hebben toen 2x overnacht bij een goedkoop hotelletje in de buurt en daarna zat er telkens een week langer tussen. Toen ik eenmaal om de 6 weken kon gaan, zijn we telkens op zondagmorgen gegaan. Dat was echt zo fijn, de praktijk is om de 6 weken ook in het weekend open, dan is het veel minder druk op de weg en hoefde we geen vrij van ons werk te nemen. Ik ben nu 15 x geweest en ik heb in al die tijd nog 2x op bed gelegen met migraine, maar dit jaar zelfs geen enkele aanval meer gehad!! Ook ben ik blij van alle medicijnen af te zijn. Ik heb nog wel eens migraine-achtige hoofdpijn, maar met 2 paracetamols verdwijnen die nare steken gelukkig snel!! De kliniek ligt net over de grens bij Groningen en Heino heeft een lijst van een aantal goedkope hotels in de buurt van de praktijk . Iedereen in de pratkijk is super aardig en ze leven enorm met je mee! Ik wil iedereen nog bedanken met wie ik in het begin heb gemaild en ook ik ben bereid mensen info te geven. Migraine is inderdaad te genezen!! Heerlijk om nu niet telkens dingen af te hoeven zeggen. Ik houd nog wel heel veel rekening met de suikers, maar dat is best allemaal goed te doen. Ik ben blij dat mijn hormoonhuishouding en bloedsuikerspiegel nu weer goed op peil is en hoop echt migraine-vrij te blijven genieten van het leven!!!HEERLIJK!!!

Ik wil Heino en al zijn medewerkers nogmaals enorm bedanken en veel succes wensen met hun mooie praktijk.
Groetjes Carla Bastiaanse, Roosendaal,Nederland
carla-pierre@ziggo.nl
Door Carla Bastiaanse, 47 jaar uit Roosendaal op 29 augustus 2013