Leestijd: < 1 minuut
Door Jan Heijdra uit Den Haag, 45 jaar op 6 december 2009
Ik raad een ieder met migraine of clusterhoofdpijn met klem aan zich te laten behandelen in deze fantastische kliniek. Ik was ten einde raad, geen sociaal leven meer, niet meer kunnen werken, onder de medicijnen zoals Deseril, injecties met Immigran en ook Prednison tot dat ik naar dokter Nieland ben gegaan.

Het heeft een paar behandelingen geduurd maar het resultaat bleef niet uit, geen hoofdpijn aanvallen en geen medicijnen meer!
Mijn heel speciale dank gaat uit naar Dr. Nieland met zijn telkens weer inspirerende geloof in een goede afloop, naar alle hele lieve medewerker(sters) die net als Dr Nieland oprecht begaan zijn met de “patiënt”.
Ik raad een ieder met migraine of clusterhoofdpijn met klem aan zich te laten behandelen in deze fantastische kliniek.
Mensen die meer informatie willen mogen met mij contact opnemen via 06-55772223 (0031) of janheijdra@casema.nl
Door Jan Heijdra uit Den Haag, 45 jaar op 6 december 2009