Leestijd: 2 minuten
Door Jan Heijdra, uit Den Haag op 8 december 2014
Dankzij de therapie van Dr Nieland ben ik genezen van deze vreselijke aandoening en dank nog iedere dag deze geweldige kliniek voor mijn genezing.
Omdat migraine of clusterhoofdpijn een onmenselijke pijn veroorzaakt en je dit je ergste vijand nog niet toewenst heb ik toentertijd mijn telefoonnummer en emailadres in de patienten ervaringen op laten nemen zodat geïnteresseerden contact met mij op kunnen nemen om mijn ervaringen aan te horen. Iedereen met deze aandoening zou namelijk naar deze kliniek moeten gaan om te genezen.

In deze afgelopen 6 jaar ben ik inderdaad heel veel gebeld en heb nog veel meer emails ontvangen, emails met allerlei vragen over mijn genezing. Ik heb mijn best gedaan al deze vragen te beantwoorden maar er zullen er misschien 1 of 2 zijn die ik door drukte van werkzaamheden niet heb kunnen beantwoorden. Één vraag kwam altijd weer terug en dat is de vraag of ik na al die tijd nog steeds zonder hoofdpijn door het leven ga? Jazeker! Kan ik u melden, ik ben nog steeds genezen van clusterhoofdpijn en heb ook totaal geen angst dat de hoofdpijn ooit terug zal keren. Hoewel ik alles weer doe wat ik voor het ‘clustertijdperk’ ook deed, heb ik mijn leefstijl wel een beetje aangepast zoals weinig suiker gebruiken en matig met alcohol (is en echte trigger).
Op zondag 14 december 2014 is de kliniek van Dr Nieland in het tv programma “Mijn lichaam Mijn zorg” van SBS6 uitgelicht. In dit item ben ik als ex-patient van deze kliniek geïnterviewd. Op de website van de migraine-praktijk zult u ongetwijfeld het item over deze kliniek kunnen terugzien. Ik raad u aan de uitzending te bekijken, mocht u daarna nog vragen hebben dan kunt u mij nog altijd benaderen over mijn ervaringen. Heeft u vragen over de therapie dan raad ik u aan de kliniek te benaderen, het zijn zulke lieve mensen die nog echt alle tijd voor u hebben om al uw vragen te beantwoorden.
Mijn telefoonnummer is (0031) 06-55772223, email: janheijdra@casema.nl
 
Door Jan Heijdra, uit Den Haag op 8 december 2014