Leestijd: < 1 minuut

Door Diana Drenth, 41 jaar, uit Bleijswijk op 20 maart 2015
Augustus 2010 was het toen ik bij de migraine praktijk aankwam. Totaal leeg, van het overgeven week in week uit en de pijn in het hoofd was eigenlijk nooit meer weg. Jullie kunnen lezen in mijn geschreven stukje van toen dat mijn leven TOTAAL is verandert na de behandelingen! Gewoon wakker worden zonder migraine! Ook mee kunnen doen aan verjaardagen, of lekker uit eten. Dat zijn voorbeelden die ik nooit deed, omdat ik altijd op bed eindigde na leuk doen met zware migraine. Je zal begrijpen dat dit nu, 5 jaar na dato, ZO fijn is dat er weer een fijn leven bestaat zonder constante hoofdpijn en migraine!

Wanneer je ook wordt geteisterd door migraine twijfel dan niet en ga naar de migraine praktijk voor jou persoonlijke advies! Echt! Zulke lieve mensen die jou begrijpen en die wat kunnen doen aan die pijn!

Niet alleen ik, maar veel mensen zijn je voorgegaan en met sommigen heb ik contact. Ook het leven van hen is nog steeds top!!

Heel veel succes en bij vragen mag je me altijd mailen!

Diana Drenth

Door Diana Drenth, 41 jaar, uit Bleijswijk op 20. März 2015
Mensen die meer informatie willen mogen met mij contact opnemen via dianaenharrydrenth@gmail.com of 06-10946777