Leestijd: < 1 minuut
 Door Mevrouw Kim van Stuivenberg uit Enschede, 31 jaar op 3 november 2010
Ik heb op mijn 20e de diagnose ‘borderline’ gekregen, daarbij heb ik PMS. Een week voor mijn menstruatie word ik ziek: stemmingswisselingen, hoofdpijn, ‘niemand willen zien’, ‘mezelf verslonzen’…Dit duurt 2 a 3 weken, elke maand weer. Ik moest al mijn afspraken plannen in soms een week per maand, omdat ik de rest van de maand te ziek was om mensen onder ogen te kunnen komen.

Via via hoorde ik van Dr. Nieland en toen ik weer eens zware klachten had heb ik deze dokter gebeld voor een afspraak. Bij de eerste afspraak werd een bloed- en urineonderzoek gemaakt, waaruit bleek dat mijn hormoonhuishouding uit balans was.
Ik heb nu 8 behandelingen gehad en ik zit super lekker in mijn vel, de hele maand door!!! En het mooiste komt nog: ik heb geen borderline klachten meer!!! Alle borderline kenmerken die ik had, werden waarschijnlijk veroorzaakt door de disbalans in mijn hormoonhuishouding!!!
Bedankt dokter Nieland!!!
Mensen die meer informatie willen mogen met mij contact opnemen via kmvans@hotmail.com
 Door Mevrouw Kim van Stuivenberg uit Enschede, 31 jaar op 3 november 2010