Leestijd: < 1 minuut
Door mevrouw M. Steenbeek, Achterveld-39 jaar op 5 april 2011
Nu bijna 40 en sinds mijn 18e jaar last van Migraine. Van 1x per jaar tot uiteindelijk 2x per week een aanval. De frequentie is toegenomen nadat ik imigran ben gaan gebruiken. Dit leek een wondermiddel, maar heeft uiteindelijk de Migraine verergerd. De bijwerkingen van de imigran namen na ca. 1 jaar gebruik ook toe. Van hartritme problemen tot huid problemen. Via het t.v. programma Zembla kreeg ik hoop. Eindelijk eens een verhaal wat ik aannemelijk vond. Namelijk imigran bestrijd de kwaal maar niet de oorzaak.

Migraine is een symptoom en waardoor wordt deze veroorzaakt ?
Maart 2010 ben ik gestart bij Dr. Nieland en hij constateerde dat mijn hormoonhuishouding zwaar beneden peil was en mijn suikerspiegel te laag.
Gelijk gestopt met imigran, gestart met de therapie en suikervrij gaan leven. Het was even doorbijten maar inmiddels ben ik 1 jaar imigran vrij en mijn hormoon niveau is op peil. Heb veel energie en voel me heel goed.
Een enkele keer heb ik nog een aanval maar deze is zonder medicatie en een dag bedrust goed op te vangen.
Ook dit zal op den duur minder worden.
Ik heb er alle vertrouwen in !
Door mevrouw M. Steenbeek, Achterveld-39 jaar op 5 april 2011