Leestijd: < 1 minuut
Door mevrouw T. uit Wateringen, 51 jaar op 27 juli 2009
Mijn leven is door de behandelingen vorig jaar zo intens veranderd. Ik voel mij zo veel gezonder en heb nauwelijks meer hoofdpijnklachten of migraine. Mijn hoofd is ook vele malen helderder merk ik nu, kennelijk was dat doffe vage gevoel ook gewoon geworden en nu heb ik een helder hoofd.

De pijnstillers liggen in de kast maar ik gebruik ze niet meer en vergeet ook regelmatig iets mee te nemen als ik langere tijd van huis ben! Ik kon mij niet voorstellen dat ik zonder pijnstillers van huis weg zou gaan en nu vergeet ik ze!
Ik ben zo blij met mijn leven nu, heb energie en voel mij bijna constant vrolijk, in het begin geloofde ik het haast niet en dacht, ja nu is het zo, maar wie weet morgen, maar ook morgen voelde ik mij goed. En voel ik mij nog steeds heerlijk en kan mij niet herinneren mij ooit zo gevoeld te hebben.
Toen ik bij jullie kwam zag ik het echt helemaal niet meer zitten en was ik behoorlijk depressief mede door de vreselijke hoofdpijnen en migraineaanvallen, gelukkig heeft mijn man me bijgestaan en aangedrongen toch ook naar Duitsland te gaan! Ik hoop dat er door deze therapie nog veel meer mensen zo blij, tevreden, gezond en energiek zullen worden. En uiteindelijk de gezondheidszorg wakker! Want wat is het leven zoveel mooier zonder hoofdpijn! Ik wil jullie allen zo ontzettend bedanken voor de behandeling en de goede zorgen. En wens jullie allen een heerlijke gezondheid en veel plezier in jullie leven!