Leestijd: 2 minuten
Door mevrouw Diana Drenth uit Bleijswijk, 41 jaar op 18 november 2010
In augustus dit jaar (2010) ben ik ten einde raad bij deze lieve mensen aangekomen. Ik had altijd maar zware hoofdpijn en migraines. Eigenlijk iedere dag wakker worden met hoofdpijn en weten dat ook deze dag weer niets waard is. Verslaafd aan de Imigran en dokters die zeggen dat er echt niets aan te doen is verder.

Daarom geloof je het ook niet wanneer je ziet op internet dat migraine te genezen is! Ik dacht meteen, dat kan niet! En ben in eerste instantie hier ook niet mee verder gegaan.Toch, toen ik weer 3 dagen achtereen lag over te geven is mijn echtgenoot verder gaan kijken op deze site en vond echt dat we het moesten proberen. Toen dacht ik ook, waarom ook niet!
Wat ben ik blij ( en iedereen in mijn omgeving!!!) dat we zijn gegaan!! Mijn hele leven had ik alleen maar hoofdpijn, ging als klein kind zelfs maar halve dagen naar school, stond nooit op zonder!! En nu…vanaf het moment dat we zijn gegaan heb ik echt echt waar geen migraine meer gehad!! Ik klop het even af, want eigenlijk durf je het zelf ook nog niet te geloven!
Al drie maanden een normaal leven, althans gewoon wakker worden en denken, huh dat is raar, ik voel niets in mijn hoofd! Ik kan wel blijven schrijven hier, maar wanneer je nog twijfels hebt over wel of niet naar deze migraine praktijk te gaan? GA!!! Het werkt echt, hoe ongelooflijk het ook klinkt!!
Veel succes en je mag mij altijd mailen wanneer er toch nog vragen zijn over migraine en/of de behandelingen!
Mensen die meer informatie willen mogen met mij contact opnemen via dianaenharrydrenth@gmail.com of 06-10946777
Door mevrouw Diana Drenth uit Bleijswijk, 41 jaar op 18 november 2010