fbpx

Hoe beïnvloed migraine uw sociale leven?

Leestijd: 1 minuut

Mensen met migraine leiden niet alleen onder hoofdpijn, misselijk, overgeven, stemmingswisselingen, licht gevoelig en veel meer.

Een groot onderschat probleem is het sociale leven. Mensen met migraine kunnen tijdens een aanval, zo goed als niks, en trekken zich terug in een rustige donkere kamer. De familie, vrienden en werk leiden hieronder en als meeste de patient zelf.
Als je een migraine patiënt als voorbeeld neemt die 3 dagen in de maand compleet uitgeschakeld is, kun je dat op 36 verloren dagen in het jaar zien, wat meer dan een maand per jaar is. Deze mensen verliezen het vertrouwen in hun lichaam en vermijden het om afspraken te plannen. Het afzeggen van een afspraak waar iemand zich op verheugd heeft, maakt de aanval nog zwaarder.
Als u betroffen bent met migraine en hier iets aan wilt doen, kunt u contact opnemen via het contactformulier of telefonisch, wij informeren u graag.

2016-09-28T19:03:33+02:00

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang interessante feiten over migraine

+ het gratis e-boek "Migraine is te genezen"
Migraine Nieuwsbrief
Abonneren!
close-link
Migraine Praktijk Nieland gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om onder andere deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Voor meer informatie bekijk ons cookiebeleid! meer Settings Ok