fbpx

Migraine/ hoofdpijn en de hitte

Leestijd: 1 minuut

Sinds een paar dagen zijn de temperaturen extreem gestegen in ons land. Voor de mens is het belangrijk om genoeg te drinken en zich goed te beschermen tegen de zonnestralen en warmte.

Vooral migrainepatiënten ervaren meer problemen. Denk eraan genoeg vloeistof binnen te krijgen en ook om meerdere keren kleine maaltijden te nuttigen. Bij het eten van grote maaltijden ontstaat er een sterkere doorbloeding van de verteringsorganen, hierdoor ontstaat er een verminderde doorbloeding van de huid, waardoor de lichaamstemperatuur regeling verstoord wordt.
Bescherm vooral uw hoofd tegen de sterke zonnestralen en zoek vaak genoeg de schaduw op. Drinken moet niet te koud zijn, dit verstoord ook de temperatuur regeling in uw lichaam.

Als u de mogelijkheid heeft op uw werk, neem vaker een korte pauze op een koelere plek. Airco kan het beste vermeden worden of ingesteld worden op een lichte verkoeling.

Ons team Migraine Praktijk Nieland wenst u een fijne zomer.

2019-06-27T23:40:21+02:00

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang interessante feiten over migraine

+ het gratis e-boek "Migraine is te genezen"
Migraine Nieuwsbrief
Abonneren!
close-link
Migraine Praktijk Nieland gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om onder andere deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Voor meer informatie bekijk ons cookiebeleid! meer Settings Ok