fbpx

Het is herfst – Meer risico op een migraine aanval?

Leestijd: 1 minuut

De bladeren vallen, de dagen worden korter en het weer wordt wisselvallig. Door het wisselvallige weer (wisselen van hogen en lage druk gebieden) wordt het lichaam gestresst en daardoor ontstaat een schommeling in de hormonenhuishouding.

Daarbij komt dat alle spieren sneller verspannen, door het natte en koude weer. Maar dit betekend niet dat u binnen moet blijven. In deze tijd moet men zich goed kleden op het weer.
Zorg er wel voor dat u kleding draagt wat zweet doorlaat, anders kan het koude opgedroogde zweet weer verspanning van de spieren  veroorzaken. Op deze korte dagen heeft iedere zonnestraal een positieve invloed op de hormonenhuishouding. Vermeid vooral nat en stormachtig weer.

2016-10-27T09:57:11+02:00

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang interessante feiten over migraine

+ het gratis e-boek "Migraine is te genezen"
Migraine Nieuwsbrief
Abonneren!
close-link
Migraine Praktijk Nieland gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om onder andere deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Voor meer informatie bekijk ons cookiebeleid! meer Settings Ok