fbpx

Migraine of hoofdpijn – Waar is nu het verschil?

Leestijd: 1 minuut

Mensen die lijden aan de meest uiteenlopende vormen van hoofdpijn.
Daarom is vaak de vraag: “Heb ik nu migraine of gewoon hoofdpijn? ‘

Hoofdpijn komt vaak voor in het gehele hoofd en verbeterd zich vaak door rust of gewoon in de frisse lucht te gaan, of door een pijnstiller te nemen. Migraine ontstaat altijd eenzijdig met een kloppende en pulserende heftige hoofdpijn. Het onderscheid zich van de normale hoofdpijn en gaat gepaard met sterke gevoeligheid voor licht, geluid, misselijkheid en braken.
Migrainepatiënten kunnen geen normaal leven meer leiden, omdat de pijn als een verlamming werkt. Hierdoor worden dagelijkse activiteiten onmogelijk.
In onze praktijk zal de soort hoofdpijn onderzocht worden en een passende behandeling geadviseerd worden. Als u meer wilt weten over migraine kunt u hier meer informatie vinden.

2016-05-23T12:35:25+02:00

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang interessante feiten over migraine

+ het gratis e-boek "Migraine is te genezen"
Migraine Nieuwsbrief
Abonneren!
close-link
Migraine Praktijk Nieland gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om onder andere deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Voor meer informatie bekijk ons cookiebeleid! meer Settings Ok